Haugipüük pakkimisest söömiseni.

Avaleht Forums Kalakoht.ee Õpetused ja juhendid Haugipüük pakkimisest söömiseni.

  • This topic is empty.
Viewing 3 reply threads
  • Author
    Posts
    • HenriKenri

      said

      Tere

      Vajan nõu. Lähen mööda Eestit ringi sõitma. Olen enne mõned korrad lanti loopinud käies looduses kuid midagi suuremat peale ahvenate pole saanud. Nüüd plaan mõned päevad rohkem aega pühendada kalapüügile ja kui midagi veest välja suudan meelitada siis söögiks teha. Suurim soov püüda haugi. Samas ka ahvenatest ära ei ütle.
      Ühasõnaga ootaks landisoovitusi. Enamus aega võrukandi ja setumaal.
      Teiseks sooviks nõu kuidas loodusetingimustes kalapuhasta ja söögiks teha?
      Kas peale väljatõmbamist kohe ots peale teha? Ja mis võtteid kasutada?
      Mis peaks kaasas olema? Mis kala mis moodi küpsetada soovitate?
      Häid retsepte grillil tegemiseks?
      Igast soovitused ja nõuanded teretulnud.
      Kindlalt anna pärast teada kuidas püük õnnestus ja mis tulemus oli!

      Tänud!

    • Noname

      said

      Haug minu jaoks ei ole üldiselt söögi kala. Kui siis praetult. Maha koksa kohe, võta sisikond välja. Ahven ikka oluliselt parem saak 🙂 Eks lant sõltub ikka kohast kus püüad, haugil suht suva mis lant on, peaasi et õigel sügavusel ja kiirusel liigub. Eks see looduses küpsetamine on selline katsetamise värk nagunii…

    • Tõnu Luht

      said

      Haugi võib ka kuivatada,väga häää ja marineeritult ülihäää 🙂

    • suvakala

      said

      Vaata kuupäevi ka (irw ), need haugid juba ammu läbi soolte ujunud

Viewing 3 reply threads

You must be logged in to reply to this topic.

Pinnavirvendus [RSS]

Viewing 1 - 5 of 54 items

Värsket Foorumites